top of page
Aljaz.jpg

O meni

Sem mlad ambiciozen, frizer, ki sem odprl svoj nov studio v Kočevju. Moja posebnost je, da poleg frizerskih storitev ponujam tudi bioenergijske terapije in masaže, ki naj bi pomagale ljudem pri različnih težavah, kot so stres, nespečnost, bolečine, depresija in še več. Verjamem, da je lepota povezana z notranjim ravnovesjem in harmonijo, zato želim svojim strankam ponuditi celostno nego telesa in duha.

 Studio Tukaj&Zdaj je opremljen z moderno in udobno opremo, ki ustvarja prijetno vzdušje. Uporabljam kakovostne izdelke in naravne izdelke za lase ( barvanje z rastlinami ). Moj slog friziranja je svež in kreativen, prilagojen željam in osebnosti vsake stranke.

Sem tudi izkušen bioenergetik, ki z rokami prenašam energijo na telo in odstranjujem blokade, ki ovirajo pretok življenjske sile. Moje terapije so namenjene izboljšanju zdravja, počutja in samozavesti. Studio sem odprl pred kratkim in že imam veliko zadovoljnih strank, ki se rade vračajo k meni. Moj cilj je, da postanem uspešen frizer, maser in bioenergetik, ki bom pomagal ljudem doseči svojo najboljšo verzijo sebe.

 Moje geslo je:

 Tukaj&Zdaj je čas za spremembo.

bottom of page