top of page
Aljaz.jpg

O meni

Od nekdaj sem bil frizer. Dober frizer. A z leti, ko sem pogledal vase in res videl kdo sem, me je odneslo še na druge poti. V preteklih letih sem nabiral izkušnje preko različnih delavnic in seminarjev, kjer sem pridobil kar nekaj certificiranih nazivov. Reiki stopnja I, Reiki stopnja II, Reiki stopnja III,  Maser klasične masaže, Maser masaže 5ih kontinentov (M5C), Access Conscioussness ( BP ) ( BF ) (BPP) ( BPF ),

Sem tudi oče. Oče 6 let staremu magičnemu fantku, ki je moj največji duhovni učitelj.

Preko vseh teh let dela na sebi in dela z energijo, sem prišel do spoznanja kako hvaležen sem za vso to pot, za katero lahko rečem, da je bila vse prej kot lahka, mogoče celo trnjava ali pa, če sem še malo dramatičen  kristusova. Hvaležnost je prišla takrat, ko sem ozavestil, da vse kar so te nazivi in delo, ki je bilo narejeno, ne pomeni ničesar, vendar daleč od tega, da bi bilo zaman. Največ dela na sebi in razreševanja svojih karm v tem življenju sem opravil preko medsebojnih odnosov, predvsem na ljubezenskem in družinskem področju. To je predstavljalo velik del prehojene poti, da sem danes tu kjer sem in lahko uresničujem svoje poslanstvo z delom, ki ga opravljam. To pomeni, da danes delam in sem to kar je moj namen, saj sem bil celo življenje v dvomih, negotovosti, ne sprejemanju sebe, neodločnosti, strahu in zanikanju sebe. Moje poslanstvo je pomagati ljudem.

Izvajam energijske terapije s polaganjem rok po telesu, tako da usmerjam energijo (izvorna energija hvaležnosti, ne obsojanja, milosti, moči, ljubezni, sprejemanja) skozi moje roke v vaše telo. Že kot najstnik, ko sem  umival lase v frizerskem salonu moje mame, sem vedel, da me je stvarstvo nagradilo z darom, ki se kaže preko mojih rok. Od odličnih in hvalevrednih masaž glave, masaž telesa,  ki so imele energijsko podlago, katere se takrat še nisem zavedal, do energijskih terapij, ki jih izvajam danes, se vse še nadgrajuje z jasnovidnostjo in jasnočutnostjo.

Ponujam tudi pogovorne terapije, katerih namen je dobiti zavedanje o situaciji, ki se vam dogaja, preko vas samih oz. kaj to pomeni za vas in kako lahko to spremenite. V prvi vrsti je potrebno poskrbeti za svoje miselne procese, da lahko aktiviramo spremembo na bolje in več. Tako aktiviramo vašo energijo zdravljenja, za vaše telo, vaš višji jaz ali duh.

Stvarstvo mi je namenilo darove, s katerimi  pomagam na področju odnosov, kar se je začelo kazati po pogovornih in energijskih terapijah, ko še nisem dobro razumel kaj je tisto področje kjer delujem v dobro vas. K meni so se zatekali ljudje, ki so bili zataknjeni v medsebojnih odnosih in tako so se terapije izoblikovale same. Ko smo se prepustili in se poslušali. Kasneje so mi udeleženci pojasnjevali kako so se jim po mojih terapijah izboljšali odnosi na ljubezenskem področju, v družini, z otroki, v službi in najpomembneje, kako so spremenili in izboljšali odnos do samega sebe., Vse to pa je vodilo do tega, da sem razvil metodo RMO (Razreševanje medsebojnih odnosov).


Enega od mojih najstarejših darov sem kar hitro močno razvil. Sem maser.. Sem certificiran maser klasične masaže in masaže 5ih kontinentov. Preko naučenih znanj sem razvil svojo tehniko masaže, ki v osnovi temelji na omenjenih dveh tehnikah z dodano vrednostjo moje energijske terapije, moje energijske vrednosti. Masaža je prilagojena vam in vašemu telesu in se pri vsakem lahko čuti drugače, manj ali bolj intenzivno.

Za prvi obisk priporočam, da izvedemo pogovorno in energijsko terapijo. Namen tega je, da preko pogovora prideva do zavedanj kaj trenutno najbolj potrebujete na energijski in življenjski ravni. Ni pa nujno, da izberete oba dela, lahko samo tistega, za katerega čutite/menite, da ga  potrebujete bolj. Mogoče je masaža tisto kar trenutno potrebujete. Izbira je vedno vaša.

Če menite in čutite , da vam lahko pomagam, sem vam na voljo na telefonski številki 031488802 ali na mailu aljazskerban@gmail.com

Terapije izvajam v Ljubljani na Tbilisijski 83a in v Stari Cerkvi 35 pri Kočevju.

bottom of page